Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge Flyaway-tilbehøret til alle hårtyper?

Flyaway-tilbehøret bør kun bruges på tørt og glat hår eller hår, der er blevet glattet.

Hvordan bruger jeg Flyaway-tilbehøret?

Hold tilbehøret øverst over hovedet, indtil dit hår trækkes ind mod det. Bevæg det derefter langsomt ned langs hårets længde uden at trykke det ned mod håret.

Hvordan styler jeg det bagerste hår?

Drej tilbehøret 45 grader, og bevæg det langsomt ned bag hovedet.

Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg fjerner eller drejer tilbehøret?

Tilbehøret kan blive varmt, hvis du har anvendt det i et stykke tid. Vi anbefaler, at du holder i kanterne, når du vrider eller fjerner det.

Hvilke hastigheds- og varmeindstillinger skal jeg vælge, når jeg bruger Flyaway-tilbehøret?

Vi anbefaler en høj hastighedsindstilling. Justér temperaturen, så den passer til din hårtype: lavere temperaturer for finere hår og højere for tykkere hårtyper.

Kan jeg bruge tilbehøret til at skabe buk?

Ja, du kan. Hvis du ikke ønsker at bukke håret, skal du undlade at føre tilbehøret over hårspidserne eller bevæge det over spidserne med en lavere temperaturindstilling.